تبلیغات در اینترنتclose
وقت سفارت کانادا
زمان جاری : یکشنبه 05 اسفند 1397 - 2:47 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 155
نویسنده پیام
parmiz آفلاین



ارسال‌ها : 24
عضویت: 1 /3 /1396
وقت سفارت کانادا
ویزای کانادا به 3 گروه تقسیم می شود :
دسته اول : ویزای تک ورود (single)،
دسته دوم : ویزای چند بار ورود (multiple)،
دسته سوم : ویزای 5 ساله (super-visa).
درخواست آنلاین:
جهت درخواست ویزا شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی (تایید دادگستری الزامی است) آماده کرده و سپس نسبت به درخواست آنلاین اقدام نماید. برای آگاهی از مدارک مورد نیاز، شما میتوانید به آژانس آنامهرپرواز مراجعه کنید. همکاران متخصص در این زمینه، با پرکردن پرسشنامه آنلاین، برای شما چک لیستی از مدارک تهیه خواهند کرد که البته این چک لیست، بسته به شرایط شغلی و ... متقاضی، متفاوت خواهد بود. بنابراین بهتر است که خود بدون اطلاع دقیق از قوانین سفارت اقدام به تهیه چک لیست نفرمایید. چرا که این امر موجب ارائه مدارک اشتباه به سفارت و در نتیجه رد درخواست ویزای متقاضی خواهد شد.
پس از تهیه چک لیست، می بایست اسکن تمامی مدارک را به همراه فرمهای درخواست ویزا به صورت آنلاین برای سفارت کانادا ارسال نموده و بابت آن رسید دریافت کنید. نکته ای که در مورد فرمهای درخواست ویزا بسیار حائز اهمیت می باشد این است که تمامی صفحات این فرم دارای کد می باشند. وجود اختلاف در کد این صفحات با یکدیگر، موجب رد درخواست ویزای شما عزیزان خواهد شد. بنابراین نهایت دقت را در پر کردن فرمها مبذول بفرمایید. (خدماتی از قبیل پر کردن فرمهای سفارت کانادا، توسط همکاران ما در آژانس آنامهرپرواز، به شما عزیزان ارائه می گردد.) پس از ثبت درخواست و پرداخت هزینه های تعیین شده به سفارت کانادا، نامه ای مبنی بر اینکه متقاضی مجاز به مراجعه به Visa Application Center کانادا، جهت انگشت نگاری می باشد، صادر میشود. با توجه به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است.
در مرحله ی بعد، می بایست جهت تعیین وقت، در نزدیکترین Visa Application Center اقدام نمود. توجه داشته باشید که اینکار تنها تا سی روز پس از ثبت درخواست امکانپذیر بوده و دیرتر از آن سفارت به هیچ وجه به شما وقتی نخواهد داد.
تنها پس از انجام انگشت نگاری است که درخواست متقاضی به طور کامل در سفارت ثبت می گردد و مراحل رسیدگی به پرونده او آغاز میگردد. این پروسه بین 4 هفته تا 6 ماه به طول می انجامد. پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند. پس از اعلام سفارت مبنی بر صدور ویزا، متقاضی می بایست پاسپورت خود را، شخصا و یا توسط نماینده ای که از جانب او وکالت دارد، به همان Visa application center که در آن انگشت نگاری انجام پذیرفته برده و ویزای خود را دریافت کند. آژانس آنامهرپرواز آماده همکاری برای پیکاپ ویزای شما عزیزان خواهد بود.
انگشت نگاری جهت اخذ ویزای کانادا:
برای اتمام درخواست ویزای کانادا و ثبت آن در سفارت انگشت نگاری الزامی است. در حالتی که متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب VAC در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه کند. در غیراینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگردانده نمی شود. به این نکته ی بسیار مهم توجه داشته باشید که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام تکمیل نشده و درخواست ویزا تحت بررسی قرار نمی گیرد.
هزینه در نظر گرفته شده برای ثبت نام ویزا:
هزینه ویزا : 100 دلار + هزینه انگشت نگاری : 85 دلار + 300 هزار تومان بابت تهیه چک لیست، پر کردن تمامی فرمهای سفارت ، ارسال مدارک به سفارت کانادا، واریز هزینه های تعیین شده به حساب سفارت و مشاوره در زمینه جمع آوری مدارک و ...
در ثبت نام آنلاین هزینه انگشت نگاری به ازای هر خانواده 170 دلار می باشد و انفرادی محاسبه نمی شود. به طور مثال برای یک خانواده 3 نفری 470 دلار پرداخت می شود که 300 دلار آن بابت ویزا و 170 دلار بابت انگشت نگاری است.
چک لیست مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی single (شش ماهه)، multiple (دو سال)

همانطور که قبلا گفته شد، مدارک هر نفر بسته به شرایط شغلی و نوع ویزای درخواستی، متفاوت می باشد. اما در
وقت سفارت کانادا اینجا سعی کردیم فهرستی از مدارکی که در اکثر موارد، بین تمامی متقاضیان مشترک می باشد، تهیه کنیم:
کپی تمام صفحات پاسپورت
ترجمه شناسنامه
نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه
مانده حساب بانکی با حداقل 45 – 50 میلیون تومان
تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (IMM5257E - application form)
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی ( IMM5645E - family information)
یک قطعه عکس 3.5 * 4.5
ارائه ی ترجمه سند ملکی
ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود. )
ارائه مدارک مالیاتی و بیمه
رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
دعوتنامه (اختیاری) در صورت وجود باید مدارک شخص دعوت کننده هم در مدارک لحاظ شود.
ترجمه سند ازدواج

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa):
ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده برای پاسپورت های ایرانی ( 5 سال ) مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده (permanent Cart) PR یا مقیم کانادا(citizen) ) باشد. دارنده ی این نوع ویزا در هر بار ورود، اجازه ی اقامت تا سقف دو سال را دارا خواهد بود .معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که:
- مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
- ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
- T4
- گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
- بیمه یک ساله برای متقاضی
- نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی ارائه شود.منبع:
وقت سفارت کانادا

سه شنبه 02 خرداد 1396 - 10:06
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
parmiz آفلاین




ارسال‌ها : 24
عضویت: 1 /3 /1396

پاسخ : 1 RE وقت سفارت کانادا
ویزای کانادا



کانادا بیشتر از کوهستان های بسیار عظیم خود است. پرتگاه های ساحلی یا تخته سنگ هایی که به دریا چسبیده اند، بسیار زیبا هستند. غذا های فوق العاده ای را می پزند، فرهنگ بسیار جالبی در کنار طبیعت وحشی این کشور دارند. در سفرهای جاده ای هم که به راحتی می توان گوزن های شمالی را تماشا کرد.

طبیعت گردی بی نظیر

دومین کشور بزرگ جهان، دارای مناظر متنوع بی پایانی است. کوه های سر به فلک کشیده، یخچال های طبیعی زیبا، جنگل های بارانی خیالی و سواحل دور افتاده همه در کانادا است، که در شش منطقه گسترش یافته است. در پس زمینه عکس های شما از شهرهای کانادا، منظره ای فوق العاده از این شهرها به همراه افراد محلی در آن را خواهید دید، که بسیار برای شما الهام بخش است.

خرس های قطبی، خرس های گریزلی، نهنگ ها و محبوب همه یعنی گوزن های شمالی را در این کشور پهناور پیدا خواهید کرد.

زمین هم در اینجا بسیار سرگرم کننده است، می خواهد اسکی روی برف در کوهستان های Whistler باشد، یا موج سواری در نوا اسکوشیا بسیار شیک و با کلاس یا کایاک سواری در رودخانه جنوبی Nahanni خروشان با کف های سفید در محدود شمال غربی، که واقعا هیجان انگیز است.

البته گزینه های بسیار با کلاس تری هم وجود دارد، مثل قدم زدن در پارک Stanley ونکوور یا شنا کردن در ساحل شن صورتی جزیره Prince Edward.

فرهنگ های فریبنده

یک café au lait (قهوه با شیر) را مزه مزه کنید و یک flaky croissant (مثل پچ پچ های خودمون ولی خیلی خوشمزه تر) داغ را از بیستروهای مونترال بخرید و بخورید؛ یک سر به بازار شب آسیایی بزنید و رشته فرنگی یا نودل را در ونکوور را هورت بالا بکشید؛ در جزیره Cape Breton به جشن نیمه خول بازی Celtic بروید؛ با قایق پارویی اسکیموها، در بین جنگل های بارانی پارو بزنید که روستاهای قدیمی و بومی را در Haida Gwaii در خود پنهان کرده ایت را ببینید: کانادا در سراسر گستره وسیع خود و در داخل شهرها بسیار متنوع است. شما آن را در موسیقی می شنوید، در هنر می بینید و طعم آن رادر غذاهایش می چشید.

مخصوص عاشقان غذا

کانادا یک مدل سلف سرویس، با غذاهای محلی دارد. اگر شما از غرب و شرق این کشور عبور کنید، بشقابتون رو می تونید با این غذاها پر کنید:

ماهی سالمون وحشی و خوراک حلزون اسکالوپ نرم در British Columbia، poutine در کبک (سیب زمینی سرخ شده با پنیر و آب گوشت)، لابستر با کره آب شده در استان Maritime.

منتقدان غذاها ممکن است، آنطور که درباره غذاهای ایتالیایی و فرانسوی تبلیغ می کنند، درباره غذای کانادایی حرف نزنند، پس بیابید غذاهای دریایی، پنیرهای خوشمزه و میوه و سبزیجات فصلی و تازه را مانند یک راز بین خودمان نگه داریم.

قوه تشخصی هنرمندانه

این هنر بخش مهمی از چشم انداز فرهنگی کانادا است. شما آن را از فستیوال بین المللی تئاتر Fringe (دومین فستیوال جهان) در ادمونتون تا موزه های بسیار بزرگ مانند گالری ملی اتاوا خواهید یافت. جشنواره جاز مونترال و فستیوال فیلم های درجه پایین در تورنتو، باعث شده است که از سراسر دنیا مردم برای تماشای این فستیوال ها به کانادا سفر کنند.

و آیا شما می دانید جشنواره استراتفورد انتاریو بزرگترین تئاتر ادبیات کلاسیک قاره است؟


و تمام این موارد تنها نمایه کلی از هر انچه که کانادا را تشکیل می دهد، می باشد. برای دیدن همه آنچه که در کانادا وجود دارد تنها باید به این کشور سفر کرد و از نزدیک آن را دید.


برای مشاهده جاذبه های توریستی این کشور اینجا را کلیک نمائید

ایرانیانی که از کانادا دیدن می کنند باید ویزا خود را قبل از ورود به خاک کانادا دریافت کنند. ویزای توریستی کانادا توسط دفاتر ویزا (وابسته به سفارت کانادا) در آنکارا و دبی صادر می شود. شما می توانید از طریق مراجعه به سفارت کانادا در امارات یا ترکیه و یا از طریق آنلاین درخواست خود را به سفارت کانادا بدهید.

زمانی که شما از طریق آژانس هواپیمایی سام سیر اقدام به درخواست ویزای کانادا می کنید، کارشناسان ما در بخش ویزا به دقت مدارک شما را بررسی می کنند و بر حسب شرایط پرونده مشاوره لازم را به شما می دهند. پس از تکمیل مدارک از سمت شما و فرم های لازم ویزا، درخواست شما طی 3 تا 4 هفته کاری به صورت آنلاین در سایت سفارت ثبت می شود و نامه انگشت نگاری سفارت در اختیار شما قرار گیرد. برای انگشت نگاری خوشبختانه به گرفتن وقت نیازی نیست ولی از زمان گرفتن نامه انگشت نگاری تا 1 ماه شما فرصت دارید به یکی از دفاتر مربوطه مراجعه کنید، توضیحات لازم، تقویم تعطیلات سفارت و آدرس دفترهای انگشت نگاری توسط همکاران ما به شما اعلام خواهد شد. بعد از انجام انگشت نگاری از یک هفته تا 104 روز کاری زمان می برد تا سفارت نتیجه پرونده شما را اعلام کند؛ جواب منفی باشد نامه سفارت که حاوی اشکالات گرفته شده به پرونده است را در اختیار شما قرار می دهیم و اگر هم مثبت باشد به شما اطلاع می دهیم که پاسپورت خود را جهت پیکاپ ویزا کانادا در اختیار ما قرار دهید – که حدود 2 هفته تا یک ماه طول بکشد، که در این مرحله باز هم شما یک فرصت یک ماهه برای تحویل پاسپورت خود به سفارت خواهید داشت.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا ( مولتی 5 ساله)

***مدارک شخصی

اصل پاسپورت متقاضی به همراه کلیه ی پاسپورت های قدیمی
شناسنامه و کارت ملی
یک قطعه عکس جدید رنگی با زمینه ی سفید
سند ازدواج در صورت همراهی همسر
رضایت نامه ی محضری برای فرزندانی که با یکی از والدین قصد سفر دارند الزامی ست. رضایت نامه از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.


***مدارک شغلی

کارفرمایان : روزنامه رسمی ، آگهی تأسیس ،آگهی تغییرات و تصمیمات شرکت ، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، لیست بیمه ی 6 ماه آخر کارمندان ، تمکن و پرینت 6 ماه آخرحساب شرکت به لاتین.
کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد : پروانه ی بهره برداری ، جواز کسب ، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، لیست بیمه ی 6 ماه آخر کارمندان.
کارمندان : گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی، درآمد سالیانه ، نام مدیر) ، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه ی 6 ماه آخر، حکم کارگزینی یا قرارداد شرکت .
مهندسان : پروانه ی نظام مهندسی یا جواز ساخت .
تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی ،آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه.
پزشکان : پروانه ی دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، پروانه ی مطب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه.
بازنشستگان : حکم بازنشستگی و فیش حقوقی دو ماه آخر – حکم افزایش حقوق در صورت وجود ارائه گردد.


***مدارک مالی

ارائه ی نامه ی تمکن ممهور به مهر برجسته ی بانک و گردش حساب 6 ماه آخر هر دو به زبان لاتین الزامی ست.
درصورت داشتن گواهی سپرده ی بلند مدت ، برگ خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل ، سند ملکی و اجاره نامه آن ها را نیزارائه دهید.



***سایر توضیحات

فرم مشخصات فردی و خانوادگی برای هر متقاضی جداگانه تکمیل و ارئه گردد.
کلیه ی مدارک شخصی و شغلی باید به زبان انگلیسی ترجمه گردد و مهر مترجم کافی ست .
داشتن دو ویزای شنگن که حداقل یکی از آن ها در 5 سال اخیرباشد الزامی ست .
در صورت امکان با پاسپورت تمدید شده اقدام شود به این دلیل که مدت اعتبار ویزا درصورت صدور مطابق با اعتبار پاسپورت ارائه شده می باشد.
مدت زمان اخذ ویزا بعد از انگشت نگاری ازیک هفته تا پنج ماه می باشد .
در صورت داشتن دعوتنامه معتبر آن را ارائه کنید.دعوتنامه باید شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی ،آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگرباشد و بعد از تنظیم به مهر و امضای دفتر ثبت Notary Public برسد. مدارک فرد دعوت کننده : کارت شهروندی، پاسپورت کانادایی، شناسنامه ی کانادایی یا کارت اقامت ، گواهی اشتغال به کار، نامه ی بانک، برگه های مالیاتی ، فرم های T4 و T1 .
مدارک شخصی و شغلی متقاضی در مرحله ی اول و مدارک بانکی در مرحله ی آخر و زمان اعلام شده از مسافر دریافت می گردد.
کلیه ی مدارک بانکی به زبان لاتین از بانک گرفته شود ودیگر مدارک مالی نیز ترجمه گردند.

با هر بار ورود به کانادا مسافر تا سقف 6 ماه می تواند در آنجا اقامت داشته باشد.[tr][td]تعرفه های ویزای کانادا[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td]خدمات[/td][td]1 تا 2 نفر [/td][td]450 دلار [/td][/tr][tr][td]ثبت نام ویزای توریستی 5 ساله[/td][td]بیش از 2 نفر [/td][td]400 دلار[/td][/tr]


یکشنبه 14 بهمن 1397 - 12:54
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :


تماس با ما | وقت سفارت کانادا | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS